Формуляр за връщане на продукт

Изтеглете Формуляр за връщане на продукт

 


 

Забележка: Формулярът може да бъде принтиран или ръчно написан.

Скъпи клиенти,

Мобайл 1 ЕООД предоставя на всички свои клиенти възможността да се откажат частично или изцяло от получената си поръчка от сайта ни mobile1.bg в 14-дневен срок.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на доставката от Вас или от трето лице (различно от превозвача), намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

За да върнете стоката, е необходимо:

1. Стоката да бъде с изцяло запазен търговски вид, ако продукта е с нарушена опаковка и следи от използване Мобайл 1 ЕООД си запазва правото да удържи процент от цената на продукта и да възстанови по-малка сума на клиента на основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП. 

2. Да се свържете с нас на имейл адрес sales@mobile1.bg или тел. 0882 555 648 за да ни предупредите, че желаете да върнете артикул(ите). В случай, че пропуснете да ни уведомите, е възможно да има значително забавяне на връщането на продукта, съответно и на възстановяването на сумата.

3. Да попълните формуляр за упражняване на правото на отказ и да го изпратите на имейл адрес sales@mobile1.bg със заглавие “Отказ от поръчка №……….”, или да го приложите в пакета с върнатия продукт.

4. Сумата за върнатия от Вас продукт се възстановява по банков път на сметката, посочена от Вас във формуляра. Периодът за възстановяване на сумата е до 7 работни дни след получаване на продукта в нашия офис.

5. Да изпратите стоката по куриер, като разходите по куриерската услуга се поемат от купувача.

  • адрес: гр. Стара Загора, ул. „Св. Княз Борис“ 5;

  • тел.: 0882 555 648

  • получател: Мобайл 1 ЕООД.

6. Да приложите в пакета касовия бон за извършената покупка. За касов бон при плащане на куриер се счита документът, издаден от куриерската фирма за направеното плащане.

7. При предаване на куриер стоката трябва да бъде добре опакована, за да бъдат избегнати транспортни дефекти. Не се допускат увреди като залепени товарителници и етикети по търговската опаковка.

8. На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ има право да възстанови на ПОЛЗВАТЕЛЯ намалена стойност на закупената стока. Това може да се случи в следните ситуации:

  • Връщане на 15% до 25% по-малко от заплатената сума, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена или липсваща опаковка.

  • Връщане на 25% до 40% по-малко от заплатената сума, когато стоката е използвана или има следи от употреба в рамките на тези 14 дни и това определено личи и може да бъде установено при оглед.

  • Връщане на 40% до 99% по-малко от заплатената сума, когато стоката е използвана, има сериозни следи от употреба и счупвания в рамките на тези 14 дни и това определено личи и може да бъде установено при оглед.

9. От хигиенни и здравословни съображения някои артикули за лична употреба не могат да бъдат върнати срещу възстановяване на сумата.

  • Бельо за мъже и жени
  • Всякакви козметични, хигиенни продукти и тоалетни принадлежности
  • Почистващи продукти и автокозметика

 

 

Изтеглете Формуляр за връщане на продукт