Формуляр за връщане на продукт

Изтеглете Формуляр за връщане на продукт

 


 

Скъпи клиенти,

Мобайл 1 ЕООД предоставя на всички свои клиенти възможността да се откажат частично или изцяло от получената си поръчка от сайта ни mobile1.bg в 14-дневен срок.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на доставката от Вас или от трето лице (различно от превозвача), намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

За да върнете стоката, е необходимо:

  1. Стоката да бъде неизползвана и с изцяло запазен търговски вид. В това число се включват ненарушена опаковка, запазена цялост на всички части и техните индивидуални опаковки, ако има такива. Стоката трябва да няма липсващи части или нарушени такива.
  2. Задължително се свържете с нас на тел. 0882 555 648 за да ни предупредите, че желаете да вънете артикул(ите). В случай, че пропуснете да ни уведомите, е възможно да има значително забавяне на връщането на продукта, съответно и на възстановяването на сумата.
  3. Сумата за върнатия от Вас продукт се възстановява по банков път на сметката, посочена от Вас във формуляра. Периодът за възстановяване на сумата е до 7 работни дни след получаване на продукта в нашия офис.
  4. Да изпратите стоката по куриер, като разходите по куриерската услуга се поемат от купувача.
  • адрес: гр. Стара Загора, ул. „Св. Княз Борис“ 5;
  • тел.: 0882 555 648
  • получател: Мобайл 1 ЕООД.

При предаване на куриер стоката трябва да бъде добре опакована, за да бъдат избегнати транспортни дефекти. Не се допускат увреди като залепени товарителници и етикети по търговската опаковка.

  1. Да попълните формуляр за упражняване на правото на отказ и да го изпратите на имейл адрес sales@mobile1.bg със заглавие „Отказ от поръчка №……….“, както и да приложите хартиено копие на
  2. попълнения формуляр в пакета с върнатия продукт.
  3. Да приложите в пакета касовия бон за извършената покупка. За касов бон при плащане на куриер се счита документът, издаден от куриерската фирма за направеното плащане.

Само когато всички условия, описани горе, бъдат спазени, е възможно да приемем отказа и да възстановим сумата на върнатия продукт в пълен размер.

 

Изтеглете Формуляр за връщане на продукт