За нас

Online магазин Mobile1.bg

Кои сме ние 

 

Мобайл 1 ЕООД е компания с дългогодишна история, която се развива в различни категории в онлайн бизнеса като: измервателна техника и оборудване, дом и градина, мода & здраве и красота, телефон & таблет и лаптоп аксесоари, тв & аудио и фото. 

 

Само за няколко години направихме доволни хиляди клиенти, които често се връщат да пазаруват отново при нас. Стараем се да предложим възможно най-добрите и достъпни продукти в комбинация с бързо и любезно обслужване.

Къде да ни намерите

Намираме в града на липите – Стара Загора, а нашият склад е на ул. Св Княз Борис №5, кв. Възраждане (улицата от южната страна на Окръжна болница)

Всички наши продукти са с включени 24 месеца гаранция и 14 дни право на връщане. Разполагаме и с гаранционен сервиз в гр. Стара Загора.

Качество и надеждност

 

Осигуряваме качествено и бързо обслужване – повечето наши стоки се намират на склад. Всички поръчки направени преди 14:00 се изпращат на същия ден. Работим с най-надеждните куриерски фирми Еконт и Speedy. 

Като партньори с тях ви предоставяме отстъпка от куриерската услуга, гарантирано бързо пристигане на поръчката ви, право да прегледате и тествате стоката и тогава я заплатите на куриера.

Доставка или взимане от склад

Може да направите поръчка от нашият онлайн магазин mobile1.bg и да я получите чрез куриерска фирма Speedy, Econt или директно да я вземете от нашия склад намиращ се в гр. Стара Загора ул. Св Княз Борис №5, кв. Възраждане, ПК 6000

Какво предлагаме

Ние отделяме много време, за да ви предложим най-добрите оферти. Така вие – нашите клиенти може да се възползвате от най-доброто на пазара. В нашето портфолио може да намерите категории като:

Измервателна техника

Лазерни нивелири и аксесоари за тях, лазерни ролетки, честотни инвертори, лабораторни захранващи блокове, микроскопи и металдетектори.

Дом и градина

Сухи дизелови печки, Електрически триони за дърво, Дефлектори за климатик, Дърводелски шаблони за минификс сглобки, термометри, метеорологични станции

Мода, здраве и красота

Масажори, ортопедични продукти и ортези, лична грижа, раници, чанти и сакове за фитнес, ролки за коса, дамски раници

Телефон, таблет и лаптоп аксесоари

Безжични слушалки, стойки за кола, стойки за телефон и таблет, селфи стикове, чанти за лаптоп, зарядни и дата кабели за мобилни телефони

Смарт устройства

GPS тракери, смарт часовници, ключодържатели, преходни кабели и адаптери 

Sveti Kniaz Boris" №5 кв. Възраждане, Stara Zagora 6000 България
понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък9:00 – 12:30
понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък13:30 – 17:00
0882555648

Нашият екип

2023 03 11 20 59 48 Facebook

Петя
Собственик

Автор и управител Теодор Тодоров

Теодор
Управител

111 1

Християн
Copywriter

За връзка с нас

При въпроси можете да се свържете с нас по телефон или e-mail

Към Контакти