...

Как да Използвате Черен Контролер за Суха Дизелова Печка с 5 Бутона

Как да Използвате Черен Контролер за Суха Дизелова Печка с 5 Бутона

В тази статия ще ви обясним как да използвате черен контролер за суха дизелова печка с 5 бутона. По този начин ще се насладите на максимален комфорт и ефективност от вашата суха дизелова печка.

Първоначално Пускане на Черен Контролер за Суха Дизелова Печка с 5 Бутона

  • Подготовка: Уверете се, че сухата дизелова печка е свързана правилно и има осигурено захранване.
  • Зареждане с Гориво: За да прекарате горивото задръжте „бутона OK“ и „бутона със стрелка надолу“ за няколко секунди. След, като на екрана се появи H oF натиснете веднъж „бутона със стрелка нагоре“. Изпомпването ще започне и ще видите индикатор за прекарване на горивото на екрана. Когато горивото достигне от резервоара до печката натиснете „бутона със стрелка надолу“ за да спрете изпомпването.
  • Стартиране: За да включите печката натиснете „бутона за Старт“ – средния бутон в дясната колона. А за да я спрете, натиснете и задръжте същия бутон за няколко секунди.
Черен Контролер за Суха Дизелова Печка с 5 бутона показва индикация за изпомпване на горивото

Промяна на Режимите

  • Режим за Мощност и Температура: Превключете между двата режима, като задържите „бутона за настройки – горе в ляво“ и „бутона със стрелка нагоре“ Това ще Ви позволи да контролирате мощността или температурата на печката.
  • Регулирайте настройките, като натискате бутоните със стрелка нагоре и надолу. Това ще Ви позволи да настроите точната температура или мощност.

Настройка на Часовника

  • Час и Минути: Натиснете „бутона за настройки – горе в ляво“ за настройка на точния час и минути. Натискайте всеки път „бутона ОК“ за да преминете на следващата стойност.
  • След 4 натискания на „бутона OK“ ще Ви прехвърли до първия таймер. Той отговаря за това по кое време да се включи нафтовата печка. Нека да кажем, че искаме печката да се включи след пет минути. Аналогично може да нагласите и втори таймер, като натиснете „бутона за настройки – горе в ляво“. Той отговаря по кое време да се изключи печката.

Във видеоклипа по-долу може да видите всички стъпки за настройки на контролера с 5 бутона за суха дизелова печка.

Заключение

Надяваме се, че информацията Ви е била полезна. Ако е така, бихме искали да Ви помолим да споделите статията в социалните мрежи.

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси относно темата. Тях може да зададете отдолу, в полето за коментари. Благодарим Ви за отделеното време!

Вижте още:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.