...

Как да Използвате Контролер на Суха Дизелова Печка с Икона на Гаечен ключ и 3 Вентилатора

Как да използвате контролер на суха дизелова печка с икона на гаечен ключ и 3 Вентилатора и 5 копчета

🔄 Последна актуализация на 31.05.2024

В тази статия ще ви обясним как да използвате контролер на суха дизелова печка с икона на гаечен ключ и 3 Вентилатора. С нея ще си гарантирате топлина и уют по време на вашите приключения.

Как да Използвате Контролер на Суха Дизелова Печка За Изпомпване на Гориво

Печката се включва с натискане на „бутона за включване“ – средния бутон в дясно и се изключва, като го задържите.

Преди обаче да я стартирате трябва да прекарате горивото от резервоара до отоплителя. За целта трябва да задържите „бутона със стрелкичка надолу и бутона с гаечния ключ , докато екранът се промени.

След това ще видите таймер за отброяване на времето. Той отговаря за това, колко секунди помпата ще изпомпва гориво. Ако резервоара е много далеч то трябва да нагласите по-голямо време за изпомпване. В нашия случай е точно до него, така че ще го настроим на 20 секунди. След това за да стартираме прекарването на гориво ще натиснем бутон „OK“. И след това ще започне отброяване от 20 до нула.

Ако искате да спрете отброяването преди да завърши, защото горивото вече е достигнало до дъното на печката, натиснете отново бутон „OK“. Ако след това искате да се върнете в главното меню натиснете „бутона за включване“ – средния бутон в дясно.

контролер за суха дизелова печка с 3 перки и гаечен ключ начин на изпомпване на гориво

Сдвояване на Дистанционното Управление

За да сдвоите дистанционното трябва да натиснете бутона с гаечния ключ и „бутона нагоре“ едновременно, докато се появи PE. След това натискате бутона за изключване на дистанционното – „OFF“ и това ще ги сдвои. При този контролер можете да сдвоите две дистанционни. Сдвояването на второто дистанционно се случва по същия начин, по които свързахме първото дистанционно.

Настройка на Времето

За да настроите времето трябва да натиснете бутона с гаечния ключ и „бутон OK“ едновременно, докато първата нула започне да мига. След това настройвате желаното време със стрелкичките.

Във видеоклипа по-долу може да видите всички стъпки за настройки на контролера.

Режими на Отопление

Следващото нещо, което може да направите е да превключите режимите на отопление. При този контролер имаме настройка за мощност и настройка за температура. Така че, просто ще превключваме между тях. За да направим това трябва да натиснете „бутона за включване“ и бутона с гаечния ключ едновременно.

В термостатичен режим можете да регулирате температурата от 10 градуса до 45 градуса.

В режим на мощност можете да регулирате мощността на сухата нафтова печка в интервал от 1 – 10, като 10 е най-силната.

Настройване на Таймера за Включване и Изключване

За да настроим таймера трябва да задържите отново бутона с гаечния ключ и „бутон OK“. Това Ви води до часовника. След това натискаме ключа и това Ви води до първия таймер. Нека да кажем, че искаме печката да се включи след пет минути. Аналогично може да нагласите и втори таймер, като натиснете бутона с гаечния ключ. Той отговаря по кое време да се изключи печката.

Влизане в Тайното Меню

Последното нещо, което ще Ви покажем е как да влезете в тайното меню. Задръжте бутона с гаечния ключ и „бутон OK“. След това натиснете „бутона с гаечния ключ“ три пъти. След това ще Ви иска ПИН код, който е 1234. След, като го въведете сте в скритото меню, където може да промените следните параметри:

  • P & T е ръчно отопление или автоматична температура.
  • 1 и 2 е 12V или 24V
  • H & L е 5000W или 2000W
  • 1,2 и 8 е размерът на помпата 16ml, 22ml или 28ml

Заключение

Надяваме се, че информацията Ви е била полезна. Ако е така, бихме искали да Ви помолим да споделите статията в социалните мрежи.

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси относно темата. Тях може да зададете отдолу, в полето за коментари. Благодарим Ви за отделеното време!

Вижте още:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.