...

Лазерен Нивелир Huepar Мнения, Съвети и Характеристики

Лазерен Нивелир Huepar Мнения, Съвети и Характеристики

🔄 Последна актуализация на 11.06.2024

Лазерните нивелири са незаменим инструмент за всеки, който се занимава със строителство или ремонтни дейности. Те предоставят точност и удобство, които трудно могат да бъдат постигнати с ръчните нивелири с балон.

В последните години марката Huepar става все по-популярна на пазара благодарение на своите висококачествени и достъпни лазерни нивелири.

В тази статия ще разгледаме най-добрите модели лазерни нивелири на Huepar, мнения на хората за тях и ще Ви разкажем за всеки от тях поотделно.

Лазерен Нивелир Huepar Мнения, История и Характеристики

Huepar е специализирана в производството на висококачествени лазерни нивелири и аксесоари. Те предлагат разнообразие от модели и са лидер при иновациите на лазерните нивелири.

През последната година започнаха да произвеждат лазерен нивелир за фирма SOLA, който е същия като този на Huepar, но с малко по различни цветове и разбира се на четворно по-висока цена.

 • Иновации: Huepar залага на иновации и висока технология за да предостави прецизни и надеждни инструменти. Те са едни от първите, който интегрираха наклон при лазерните нивелири на дисплея, Bluetooth функция и невиждани магнитни стойки и аксесоари.
 • Качество: Продуктите им са известни с високо качество и издръжливост.
 • Достъпност: Въпреки доброто качество, продуктите на Huepar са на достъпни цени, което ги прави предпочитан избор за много хора.
Лазерен нивелир Huepar със зелени линии поставен на тринога

Мнения на Хора

 1. Моята употреба продължава вече 2 години. Държа нивелира в меката чанта, с която дойде, но я хвърлям заедно с други инструменти в по-голяма кутия за инструменти. Понякога става много прашен, но не съм имал проблем с почистването му. USB захранващият жак има гумен капак, който помага да се предпази от прах. Батерията издържа много дълго време. Обикновено го използвам по-малко от час, но понякога забравям да го изключа. Зареждам батерията може би на всеки 10-20 часа използване. Можете да го ползвате и докато се зарежда. Определено ще го купя отново, ако се счупи. – от Amazon
 2. Лазерните нивелири Huepar със зелените лъчи са по-ярки от тези на Bosch. За професионални и домашни цели са идеални! – от Amazon
 3. Ако вземете моделите 603cg или 903cg (или версиите с 2 лъча), можете да ги обслужвате сами. Затова взех 603cg. Имат заключващи махала, което им помага да издържат по-дълго време. – от Amazon
 4. Току-що взех Huepar 4D – абсолютен звяр. Надградих от DeWalt 3 way red и все още мога да използвам статива на DeWalt, за да прикрепя стойката на Huepar, която има много микро настройки. Допълнителната линия много близо до пода е много полезна. – от Amazon
 5. Използвах Bosch години наред, но на два от тях хоризонталният лъч изгоря след 2 години, така че преди година дадох шанс на Huepar и съм много доволен. Изумителна яркост и обхват със зелен лъч за 4 пъти по-ниска цена от тази на всяко голямо име (Bosch, Dewalt, Milwaukee, Makita, Sola) – от Reddit
 6. Взех Huepar 360 и не съжалявам. Препоръчвам да вземете модела с презареждаща се батерия, опционален AA пакет и магнитна стойка. – от Reddit
 7. Взех Huepar и е фантастичен. Имам много неща от Milwaukee, но не си струва да платиш 1500 лв. за лазерен нивелир само за да се увериш, че светлините са прави. За 350 лв Huepar ми дава зелен кръст и точка и не ме притеснява толкова дали ще падне. – от Reddit

Най-добрите лазерни нивелири Huepar

Лазерен нивелир Huepar S04CG


Лазерен нивелир Huepar S04CG

Лазерният нивелир Huepar S04CG е 4D и е с две хоризонтални и две вертикални равнини, всяка от които е с 360-градусов обхват. Той се отличава с множество функции: дисплей показващ ъгъла на наклона на корпуса, Bluetooth контрол и разнообразие от източници на захранване.

Нивелирът разполага с висококачествени лазерни модули, проектиращи ярки и тънки линии, което го прави идеален за прецизни строителни работи. Устройството има метални защитни кули и ергономичен корпус, покрит с гума. Huepar S04CG също така поддържа TILT функция и пулсиращ режим на работа с лазерен приемник за работа на открито.

Huepar S04CG е признат за един от най-добрите 4D лазерни нивелири през 2021 година, благодарение на своята прецизност, функционалност и удобство при работа. Този модел е идеален избор за професионални строители и домашни майстори.

Основни характеристики:

 • 4D с две хоризонтални и две вертикални равнини, всяка с 360-градусов обхват
 • Дисплей за ъгъла на наклона на корпуса
 • Bluetooth контрол чрез дистанционно и смартфон
 • Разнообразие от източници на захранване: Li-ion батерия, AA батерии и захранване от ел. мрежа

Спецификации:

 • Точност на проекция: ± 3mm / 10m
 • Работна дистанция (100LUX): ≥ 20m
 • Диапазон с лазерен приемник: ≥ 80m в диаметър
 • Време за самонивелация: ≤ 3 секунди
 • Клас на лазера: II (IEC / EN60825-1 / 2014) <1mW

В този видеоклип ще видите видео ревю на лазерен нивелир Huepar S04CG

Лазерен нивелир Huepar GF360G


Лазерен нивелир Huepar GF360G

Huepar GF360G е зелен 3D лазерен нивелир, който проектира три лазерни равнини от 360 градуса. Техническите параметри на Huepar GF360G включват точност от ±3 мм на 10 метра, работен обхват до 45 метра без приемник и до 60 метра в радиус с приемник.

Нивелирът използва Li-ion батерия с капацитет 5200 mAh, осигуряваща около 6 часа работа за едно зареждане. Устройството е защитено от прах и влага с рейтинг IP54 и работи при температури от -10°C до +50°C.

Изработен е от висококачествена ABS пластмаса с гумено покритие. Huepar GF360G има защитни кули, които са прикрепени чрез гумени уплътнения за допълнителна здравина.

Въпреки множеството си предимства моделът има и някои недостатъци, като например неудобен порт за зареждане и монтажна батерия с трудно отварящ се капак. (нищо фрапиращо, но сме длъжни да го отбележим)

Едно от най-големите предимства на този модел е възможността за самостоятелно калибриране на точността без разглобяване на корпуса, както и добрите резултати при тестване на точността. Нивелирът има стандартен махален компенсатор с магнитни амортисьори, който се самонивелират за около 3-4 секунди.

Huepar GF360G се отличава с тънки и ясни лазерни линии, дори и на дълги разстояния. Допълнителни аксесоари за този модел може да намерите в нашата категория аксесоари за лазерни нивелири.

Основни характеристики:

 • Три 360-градусови лазерни равнини
 • Автоматично самонивелиране с алармена система за неправилен наклон
 • Възможност за работа с приемник за увеличаване на обхвата
 • Здрава конструкция с прах и влага защита IP54

Спецификации:

 • Точност: ± 3 мм на 10 метра
 • Работен обхват: 45 метра (без приемник), 60 метра (с приемник)
 • Захранване: Li-ion батерия 3.7V / 5200 mAh
 • Работно време: ~ 6 часа с едно зареждане
 • Работна температура: -10°C до +50°C

Лазерен нивелир Huepar 904DG


Лазерен нивелир Huepar 904DG

Huepar 904DG е 4D лазерен нивелир предназначен за професионални и домашни майстори. Той разполага с четири 360-градусови равнини, включително две хоризонтални и две вертикални. Те могат да бъдат проектирани в цялото помещение за пълно покритие.

Уреда се отличава с висококачествена изработка и здрава сглобка както отвътре, така и отвън. Той предлага добро съотношение между цена и качество, което го прави отличен избор.

Сред забележителните му характеристики са ярките зелени лазерни линии, които са лесно видими и тънки. Устройството може да бъде захранвано директно от мрежата или чрез своята 3.7V литиева батерия. Тя поддържа Type-C зареждане в и извън устройството, осигурявайки непрекъсната работа.

Друга впечатляваща характеристика на Huepar 904DG е функционалността за дистанционно управление, която позволява удобно да се сменят равнините и режимите. Устройството включва и функцията TILT, която позволява използването му за ремонти под наклон.

Свързана статия: Всичко за Лазерните Нивелири – Наръчник за Начинаещи

Основни характеристики:

 • Висока точност: ± 3 мм на 10 метра
 • Ярки зелени лазерни линии: тънки и ясно видими
 • Функция TILT: за работа на наклонени повърхности
 • IP54 защита: прах и водоустойчивост
 • Дистанционно управление: за удобна смяна на равнините и режимите

Спецификации:

 • Голям работен обхват: до 60 метра с лазерен приемник
 • Зареждане чрез Type-C порт
 • Компактност и лесна настройка
 • Здрав и устойчив корпус: дебела пластмаса и гумени уплътнения

Лазерен нивелир Huepar 903CG


Лазерен нивелир Huepar 903CG

Huepar 903CG е висококачествен лазерен нивелир предназначен за работа на открито и закрито. Той разполага с две вертикални и една хоризонтална зелени лазерни линии, които проектират на 360 градуса. С този инструмент можете лесно да установите прав ъгъл на пода, тавана или стените. В комплекта е включен лазерен приемник, който улавя лазерните линии дори на пряка слънчева светлина и сигнализира за това посредством LED индикатори.

Лазерният приемник увеличава обхвата на нивелира до 60 метра и може да бъде монтиран на геодезическа лата. Huepar 903CG е незаменим помощник при различни строителни дейности като работа с фундаменти, конструкции, строителство на къщи, окачени тавани, гипсокартон, плочки, подови замазки, алуминиева и PVC дограма, монтаж на стенни шкафове, лепене на тапети и други.

Huepar 903CG е снабден с хоризонтален лазерен лъч, който е изключително подходящ за работа при окачени тавани, като помага да не се сваля височината на помещението повече от необходимото.

В комплекта е включена зелена рефлектираща магнитна мишена, която е подходяща при монтаж на CD и UD профили за окачен таван, избягвайки усукването на профилите.

Основни характеристики:

 • Две вертикални и една хоризонтална зелени линии, проектиращи на 360 градуса
 • Лазерен приемник за работа на открито и закрито с обхват до 60 метра
 • Вградена самонивелация от 4 градуса
 • Магнитна стойка с 360° въртене
 • Захранване с 5200 mAh литиево-йонна батерия

Спецификации:

 • Точност: ± 3mm / 10m
 • Работно време: 4 часа (с един лазерен лъч до 8 часа)
 • Връзка за тринога: 1/4 инча – 5/8 инча
 • Работна температура: -10℃ и +50℃

Лазерен нивелир Huepar 603CG


Лазерен нивелир Huepar 603CG

Моделът Huepar 603CG е със зелен лъч и притежава високо качество на изработка, тънки и ярки линии на лазера и множество функционалности като режим на приемник и функцията TILT. Трите равнини на 360 градуса правят нивелира идеален за различни задачи като поставяне на плочки, гипсокартон, боядисване и други.

Нивелирът е снабден с метални защитни кули и удобен индикатор за разряд на батерията. Може да работи с вградена Li-ion батерия, четири AA батерии или директно от електрическата мрежа.

Huepar 603CG е лесен за употреба. За да го включите просто натиснете бутона „LASER“. След това можете да превключвате между различните равнини (хоризонтална и вертикални) с натискания на същия бутон. Функцията за приемник може да се активира с натискане на бутона „P“.

Уредът отговаря на европейските и американските стандарти за качество, което е потвърдено от множеството сертификации на капака на батерията.

Основни характеристики:

 • Точност: ± 3mm/10m
 • Обхват: 25m / 50m с приемник
 • Обхват на компенсатора: ± 4°
 • Лазерна дължина и клас: 505-520 nm II < 1mW
 • Време на работа: 6 часа с всички равнини на 2600 mAh батерия, 2 часа с AA батерии

Спецификации:

 • Високо качество на изработка
 • Три равнини на 360 градуса
 • Захранване: (батерии и зареждане в ел.мрежа)
 • Тънки и ярки линии на лазера
 • Висок обхват на работа в закрити помещения
 • Включени качествени аксесоари
 • Възможност за регулиране на металните защитни кули

Лазерен нивелир Huepar S03CG


Лазерен нивелир Huepar S03CG

Същият модел, като лазерен нивелир S04CG, но без долен хоризонтален лъч и на по-ниска цена.

Основни характеристики:

 • Лазерен лъч: Зелен, осигуряващ отлична видимост
 • Точност: ±3mm/10m
 • Самонивелиращ: Обхват на нивелиране ±3.5°
 • Работно разстояние: ≥20m, и до ≥40m с лазерен детектор
 • Източник на захранване: 7.4V/2600mAh литиево-йонна батерия и 4 x AA батерии

Спецификации:

 • 12 лазерни линии
 • Функции за дистанционно управление и Bluetooth
 • Самонивелиращ и ръчен режим
 • Пулсов режим: Удължава работния обхват за работа на открито с лазерен приемник.

Лазерен нивелир Huepar 503DG


Лазерен нивелир Huepar 503DG

Huepar 503DG е предназначен да улесни работата при монтаж на плочки, подови настилки, измазване на стени и направа на замазки. Той е с три 360° лазерни линии (една хоризонтална и две вертикални) и страхотна основа за плавно повдигане. Вертикалните линии се пресичат под ъгъл от 90°.

Уредът разполага с дистанционно управление, което позволява индивидуално управление на трите 360° лазерни линии на разстояние до 10 метра. В режим с лазерен приемник обхвата на лазера се увеличава до 60 метра.

Лазерът използва литиеви батерии за работа до 6 часа с всички лъчи, като в комплекта е включена и допълнителна батерия. С USB Type-C порт устройството може да се зарежда от мобилни устройства като power bank и лаптопи.

Монтажът на Huepar 503DG е изключително удобен с магнитна стойка, която позволява бързо закрепване върху метални повърхности. Включените адаптери позволяват монтаж на стандартни триноги.

Свързана статия: Как се Работи с Лазерен Нивелир – 5 Лесни Стъпки

Основни характеристики:

 • Точност: +/- 2.8 мм / 10 метра
 • Диапазон на нивелиране: 4° +/- 1°
 • Работно разстояние: 20 метра (100 LUX) / 60 метра с лазерен приемник Huepar
 • Време на работа с две батерии: 12 часа непрекъсната употреба с всички лазерни лъчи
 • Източник на захранване: 2 броя х 7.4V 2600mA Li-ion батерия
 • IP рейтинг: IP54 прахоустойчив, водоустойчив и удароустойчив

Спецификации:

 • 360° хоризонтална и две вертикални линии за пълно покритие
 • Самонивелация и ръчен режим
 • Дистанционно управление с обхват до 10 метра
 • Импулсен режим за удължен обхват до 60 метра
 • Магнитна стойка за лесно монтиране

Лазерен нивелир Huepar 902CG


Лазерен нивелир Huepar 902CG

Същите характеристики, като лазерен нивелир Huepar 903CG, но без лазерен приемник, с един лъч по-малко, но за сметка на това на по-ниска цена.

Лазерен нивелир Huepar 7211CG


Лазерен нивелир Huepar 7211CG

Лазерният нивелир Huepar 7211CG е идеален инструмент за професионалисти и домашни майстори. Той разполага с изключително ярка 360° хоризонтална линия и 140° вертикален зелен лъч. Лазерните точки нагоре и надолу предлагат допълнителни предимства за пренос на точки на таван, подравняване на тръби и други.

Лазерният нивелир Huepar 7211CG е оборудван с голям капацитет 7.4V / 1500mAh литиево-йонна батерия, която осигурява до 10 часа работа. Батерията има Type-C зарядно, което позволява зареждане чрез лаптоп, външна батерия или автомобилно зарядно устройство. Може да работи с лазерен приемник.

Самонивелиращият се лазерен нивелир разполага с три нива на регулиране на яркостта на видимостта, което позволява на хората да избират подходящата яркост за различни светлинни условия. Включената 360° силна магнитна въртяща основа позволява закрепване към метални основи, а монтажната резба 1/4″-20 позволява закрепване към стандартен статив(тринога).

Основни характеристики:

 • Лазерен клас: Клас 2 (IEC/EN60825-1/2014) <1mW изходна мощност
 • Дължина на вълната: 505-520nm
 • Точност: ± 2.8 мм / 10 метра
 • Диапазон на нивелиране: ±3.5°
 • Работно разстояние: 40 метра (100 LUX) 60 метра с лазерен приемник Huepar

Спецификации:

 • 360-градусова хоризонтална линия и две отвесни точки
 • Литиево-йонна батерия с Type-C зарядно порт
 • Външен режим пулс и регулиране на видимостта
 • Множество методи за монтаж

Приемник за лазерен нивелир Huepar LR-6RG


Приемник за лазерен нивелир Huepar LR-6RG на отлична цена

Приемникът за лазерен нивелир Huepar LR-6RG е предназначен за всички лазерни нивелири с пулсиращ режим, независимо дали използват зелени или червени лазерни лъчи с честота на пулсации от 10 KHz. Този модел е подходящ за почти всички лазерни нивелири на Huepar, съвместим е и с други марки, като Firecore и Clubiona.

В тази статия може да видите как се използва пулсиращия режим на открито.

Приемникът увеличава работното разстояние на лазерните нивелири и може да улавя лазерния лъч от три страни – отпред, отстрани и отзад. Той разполага със звукова и светлинна сигнализация, която показва на LED дисплея посоката на лазерния лъч, като честотата на мигане и звуковия сигнал се увеличават при приближаване до лазерната линия.

Звуковата сигнализация може да бъде намалена или изключена напълно. Приемникът е оборудван с водна нивелация за по-точно позициониране. Снабден е с батерия 9V, която осигурява до 60 часа непрекъсната работа и се самоизключва при липса на активност за около 5 минути. Комплектът включва и скоба за закрепване към телескопична лата.

Основни характеристики:

 • Звукова и светлинна сигнализация
 • Увеличава работното разстояние
 • Дълъг живот на батерията
 • Водна нивелация

Спецификации:

 • Време на пулсация: 50 μs
 • Честота на пулсациите: 10KHz
 • Работно разстояние: 60 м
 • Автоматично изключване: След 5 минути
 • Захранване: 1 х 9V алкална батерия

Заключение

Надяваме се, че цялата тази информация Ви е била полезна. Ако е така, бихме искали да Ви помолим да споделите статията в социалните мрежи.

Виж още: Всички продукти на Huepar

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси относно темата. Тях може да зададете отдолу, в полето за коментари. Благодарим Ви за отделеното време!

Прочети още:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.